Din Side - Er du under 18 år og har brug for hjælp?

Kriterier

  • Bo i Fredericia Kommune
  • Under 18 år

Tilmelding og visitation

Patient henvender sig
Pårørende henvender sig

Kontaktoplysninger
Familieafdelingen
Vendersgade 49
7000 Fredericia
Telefon: 2279 8744

Koncept

Er du under 18 år, og er der noget i din hverdag, som gør, at du har det dårligt? Er du ked af det eller bange meget af tiden? Drikker de voksne derhjemme fx for meget alkohol? Eller bliver du, eller nogen tæt på dig, slået? Så kan du få hjælp!

Hvis du ikke føler, du kan få hjælp fra de voksne, der er tæt på dig, er der nogle voksne i din kommune, som arbejder med at hjælpe børn og unge, der har det svært. Voksne, der skal lytte til dig, og som du kan ringe eller skrive til. Alle børn og unge har rettigheder – og ret til hjælp, hvis de har brug for det.

Fortæl patienten om sundhedstilbuddet

  • Hvis din familie, de voksne i skolen eller andre voksne, du kender, ikke kan eller vil hjælpe dig, er vi nogle voksne i din kommune, som arbejder med at finde ud af, hvad du har brug for.
  • Der kan være mange grunde til, at du kan have brug for hjælp. Det kan være, hvis du føler dig utryg hjemme, hvis du er ked af det meget af tiden, eller hvis du eller nogen tæt på dig oplever vold eller mange voldsomme skænderier.
  • Måske drikker de voksne hjemme hos dig meget alkohol. Det kan også være, at de voksne har svært ved at passe på dig. Måske føler du dig meget alene med alting? Men det kan også være andre slags problemer, der er for svære til, at du kan klare dem selv.
  • Har du brug for hjælp? Så ring til 22 79 87 44. Du kan også sende en SMS, så ringer vi dig op.
  • Åbningstider: Mandag Kl. 08.30 - 15.00 Tirsdag Kl. 08.30 - 15.00 Onsdag Kl. 08.30 - 15.00 Torsdag Kl. 08.30 - 17.00 Fredag Kl. 08.30 - 14.00

Sted

Afdeling
Familieafdelingen
Vendersgade 49
7000 Fredericia
Telefon: 2279 8744

Pris

Tilbuddet er gratis for borgere i Fredericia Kommune.

Transport

Tilbuddet omfatter ikke transport.

Tolkebistand

Tilbuddet omfatter tolkebistand.

Print ikon

Udskriv information