Børns Voksenvenner Fredericia-Middelfart

Kriterier

 • Bo i Fredericia Kommune
 • 0-6 år
 • 6-12 år
 • 11-15 år
 • Spinkelt netværk med få tætte voksenrelationer
 • Ingen eller kun sporadisk kontakt til den anden forælder

Tilmelding og visitation

Patient henvender sig

Kontaktoplysninger

Mail: fredericia@voksenven.dk 

Skriv gerne telefonnummer, så vil du blive kontaktet hurtigst muligt.

Se yderligere kontaktoplysninger om Børns Voksenvenner i Fredericia-Middelfart, klik her

Læs mere på Børns Voksenvenners hjemmeside, klik her

Koncept

Børns Voksenvenner gør en positiv livsvarig forskel for børn og unge med spinkle eller svære familieforhold.

Børns Voksenvenner skaber værdifulde og udviklende venskaber mellem ramte børn og ressourcestærke voksne med udgangspunkt i viden, faglighed og erfaring.

Familieven:
Enlig forælder med ét eller flere børn i alderen 0-6 år. Forælderen og børnene har ingen eller kun sporadisk kontakt til den anden forælder. Forælderen har et spinkelt netværk med få tætte voksenrelationer.

Voksenven:
Barnet er mellem 6 og cirka 12 år. Du og dit barn har ingen eller kun sporadisk kontakt til den anden forælder. Dit barn har et spinkelt netværk med få tætte voksenrelationer.

Storebror eller storesøster:
Barnet er mellem cirka 11 og 15 år. Barnet har ingen eller kun sporadisk kontakt til den anden forælder. Barnet har et spinkelt netværk med få tætte voksenrelationer.

Fortæl patienten om sundhedstilbuddet

Familieven (barnet er 0-6 år)

 • Din familieven tager del i din families glæder, bekymringer og udvikling og støtter jer, hvor det kan lade sig gøre. I og familievennen mødes et par timer 2-4 gange om måneden.

  Da familievennen er ven med både dig og dine børn, foregår samværet primært hos dig. Du skal være forberedt på, at et familievenskab skal have tid til at udvikle sig.

  Nogle familievenner bruger på længere sigt tid alene med barnet eller børnene, men venskabet er først og fremmest med hele familien.

Voksenven (barnet er 6-12 år)

 • Barnet og voksenvennen mødes typisk 2-4 gange om måneden. De bestemmer selv, hvad de laver; de kan tage til fodboldkamp, gå en tur, spille spil, lave mad eller bare være sammen og snakke.

  Aktiviteterne foregår hos voksenvennen eller ude, og voksenvennen er som udgangspunkt ansvarlig for at hente og aflevere dit barn, medmindre I aftaler andet

Storebror eller storesøster (barnet er 11-15 år)

 • Barnet og dets storebror/storesøster mødes typisk 2-4 gange om måneden. De bestemmer selv, hvad de laver; de kan tage til fodboldkamp, gå en tur, spille spil, lave mad eller bare være sammen og snakke.

  Aktiviteterne foregår ude eller hos storebroren/storesøsteren, der som udgangspunkt er ansvarlig for at hente og aflevere dit barn, medmindre I aftaler andet.

  Barnet og dets storebror/storesøster bliver desuden inviteret til aktiviteter sammen med andre venskabspar. Det giver dit barn mulighed for at møde jævnaldrende og mod på at deltage i andre fritidstilbud i jeres lokalområde.

Sted

Aftales mellem Børns Voksenvenner og familien. 

Pris

Tilbuddet er gratis for borgere i Fredericia Kommune.
 

Transport

Tilbuddet omfatter ikke transport. 
 

Tolkebistand

Tilbuddet omfatter ikke tolkebistand.

Print ikon

Udskriv information