Hjemmesiden er blevet opdateret og ajourført

Hjemmesiden sundhedstilbud.fredericia.dk har i marts haft 1 års fødselsdag, og det har vi fejret ved at lave en grundig opdatering og ajourføring af siden.

Vi har netop afsluttet en gennemgang af alt indholdet på hjemmesiden, så vi nu kan meddele, at den har fået en grundig 1-års opdatering af både indhold og opsætning.
Har I udprints fra hjemmesiden liggende, så kan det derfor være en god idé at gå ind og tjekke, om oplysningerne stadig er korrekte.


I anledning af, at det er et år siden lanceringen, så har vi også foretaget en lille evaluering af brugen af hjemmesiden gennem et spørgeskema til lægehusene. Størstedelen af respondenterne svarede, at de bruger hjemmesiden ugentlig eller flere gange i måneden og at den er meget brugbar i deres arbejde. 
Evalueringen viste også, at de fleste klikker sig frem på hjemmesiden via forsiden. Det tager vi med i det videre udviklingsarbejde, og vi har derfor allerede nu fået forbedret visningen under søgefunktionen. 

Derudover så kan vi se, at det primært er læger, der benytter hjemmesiden. Hjælp os derfor gerne med at videreformidle kendskabet til hjemmesiden til nye og eksisterende kollegaer. 
 

Skulle du opleve problemer med hjemmesiden eller hvis du har andre kommentarer, så kan vi altid kontaktes på mailen: sundhedstilbud@fredericia.dk
Vi vil det næste år arbejde på at udsende flere nyhedsopdateringer, når der er relevant viden for almen praksis.